Video en Parlefonie


Korsekwie is gespecialiseerd in het aanleggen van parlofoonsystemen en videofoonsystemen .


In deze tijd is niet elke bezoeker immers een gewenste gast. Met een parlofoon of videofoon kunt u de bezoeker vragen zich kenbaar te maken voordat u, al dan niet elektronisch, de deur opent.

Een videofoon is iets duurder dan een parlofoon, maar wint snel terrein. Veel nieuwbouwwoningen worden al standaard met een videofooninstallatie uitgerust. Een automatische deuropener is bij beide systemen voorzien. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden om de installatie aan uw wensen en budget aan te passen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een bewegingsmelder, een elektronische sleutel of een codeslot.


Om de bezoeker goed te kunnen observeren is de juiste (ingebouwde) belichting van groot belang. Uw veiligheidsgevoel staat voorop! Daarom hebben we een uitgebreid gamma voor u om dat te optimaliseren. Beeldschermen zijn er in kleur. Er zijn verschillende lenstypes (met een groothoeklens en beweeglijke camera kunt u nagaan of de bezoeker alleen is) en een geheugen functie , hierbij wordt / kan van iedere bezoeker een foto opslaan.


U kunt nog verder gaan. De technische mogelijkheden zijn er en wij adviseren u graag.

Zo kunt u ook op afstand horen of zien wie er aanbelt. Met een knop of muisklik kunt u de gewenste bezoekers dan binnenlaten.


Toegangscontrole werkt comfortverhogend, dat staat buiten kijf. Wanneer u niet zelf de deur hoeft open te doen om te controleren wie ervoor staat, voel je je al een pak veiliger.


21
121
120
119
118
111