Smart Living


Onder de noemer Smart Living,  domotica ,  bieden wij u een integrale oplossing voor al uw automatische elektrische bedieningen binnen- en buitenshuis.


Smart Living is de verzamelnaam voor een geïntegreerde aanpak van uw alarmsysteem, verlichting, elektrische apparaten, zonwering, thermostaten, audio- en videotoepassingen.


Intelligent Wonen  verhoogt niet alleen uw wooncomfort doordat u alles met één knop kunt bedienen, het werkt ook energiebesparend en zorgt voor extra veiligheid bij uw aan- en afwezigheid. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.


Smart Living maakt wonen aangenamer, comfortabeler, bespaart energie en zorgt voor extra veiligheid bij zowel aan- als afwezigheid. Bovendien staat Smart Living voor de integratie van verschillende functies in de woning. Zo laat een intelligent systeem alarmsystemen, verlichting, elektrische apparaten, zonwering, thermostaten, audio- en videotoepassingen met elkaar samenwerken.

De mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid.

Uw woning moet zijn uitgerust volgens uw eisen, zowel op het vlak van veiligheid, comfort als van besparing. In feite wordt u ertoe uitgenodigd uw welzijn te beheren. Denk vandaag reeds aan morgen!


20210602_142959
ip installatie